Expertis inom tvätt av Arbetskläder

Gustav @ Laundrop

2023-04-12 · 2 min läsning

På Laundrop har vi inte bara expertis inom att tvätta uniformer för säkerhetsvakter; vår specialisering omfattar en bred palett av arbetskläder. Vi förstår vikten av varje yrkesplaggs unika behov och hur de bäst ska behandlas för att garantera hållbarhet och bibehålla hög kvalitet.

Här är några exempel på arbetskläder som Laundrop hanterar med expertis:

  • Arbetsbyxor: Oavsett material, vare sig det är bomull, polyester eller andra textilier, är Laundrop redo att ta hand om dina arbetsbyxor – även de mest envisa fläckarna och smutsen.

  • Uniformer: Från polis och brandman till sjuksköterska, kan vi tvätta och vårda uniformer av alla sorter och material.

  • Skyddskläder: Byggnadsarbetare, elektriker eller andra yrken där skyddskläder är av yttersta vikt? Oroa dig inte. Trots dessa plaggs ofta komplexa material och krav, har Laundrop den nödvändiga erfarenheten för att hantera dem korrekt.

  • Kockrockar: En lång dag i köket kan lämna dina kockrockar fläckiga och smutsiga. Men med Laundrop kommer de tillbaka rena och fräscha.

  • Arbetsskjortor: Oavsett fläckar eller smuts, tar vi hand om dina arbetsskjortor, oavsett om de är tillverkade av bomull eller polyester.

När vi hanterar dessa arbetskläder följer vi noggrant tvättinstruktionerna för varje plagg. Om inga specifika instruktioner finns, använder vi skonsamma metoder för att förhindra skada på tyget. Torktumling undviks när det kan försvaga tyget, och vi optimerar lufttorkning för att bevara plaggets livslängd.

Hos Laundrop är varje plagg viktigt för oss. Vi hoppas att denna information ger en inblick i hur vi tar hand om dina arbetskläder. Har du ytterligare frågor eller funderingar? Kontakta oss gärna för mer information!

Redo att boka upphämtning?

Boka upphämting av er tvätt med några få klick.

Boka upphämtning

Läs vidare