Specialiserad tvätt av arbetskläder inom vård och omsorg med Laundrop

Jesper @ Laundrop

2023-08-23 · 2 min läsning

Arbetskläder inom vård och omsorg utsätts för en unik kombination av smuts, bakterier och andra föroreningar. Dessa kläder har inte bara en estetisk roll utan också en viktig funktionell och hygienisk roll. Korrekt rengöring och underhåll av dessa kläder är därför avgörande. Låt oss titta närmare på hur processen går till och varför Laundrop är det självklara valet för många inom vården.

  1. Förbehandling av fläckar: Innan kläderna tvättas, identifieras och förbehandlas svåra fläckar. I en miljö som sjukvård kan detta vara allt från blod till medicin.
  2. Val av rätt temperatur och tvättmedel: Det är viktigt att tvätta arbetskläder vid rätt temperatur för att säkerställa att alla skadliga mikroorganismer dödas, men samtidigt inte skadar själva materialet. Speciella tvättmedel används ofta för att kombinera både rengöringskraft och bakteriedödande egenskaper.
  3. Separering av kläder: För att säkerställa bästa möjliga resultat separeras kläderna baserat på färg, material och föroreningsgrad.
  4. Torkning: När kläderna är ordentligt rengjorda, torkas de på ett sätt som bevarar materialets kvalitet och struktur.
  5. Kvalitetskontroll: Efter torkning genomgår kläderna en noggrann kvalitetskontroll. Eventuella problemområden behandlas omgående.

Varför Laundrop?

Laundrop har under flera år specialiserat sig på att tvätta arbetskläder för vård och omsorg. Vi förstår vikten av renhet och hygien inom denna sektor, och har därför skräddarsytt våra metoder och processer för att uppfylla dessa behov.

Vi hjälper flera vårdcentraler, veterinärkliniker och omsorgsinstitutioner att hålla sina kläder rena och hygieniska. Våra kunder berättar om hur våra tjänster inte bara har förbättrat deras kläders livslängd utan även bidragit till en säkrare arbetsmiljö.

Med Laundrop kan du känna dig trygg med att dina sjukvårdskläder och andra arbetskläder inom vård och omsorg hanteras med största omsorg och expertis. Vi hämtar och lämnar tvätten direkt på din arbetsplats, vilket sparar både tid och energi.

Om du vill veta mer eller har frågor om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Vi är stolta över att kunna bidra till en renare och säkrare vårdmiljö genom vår expertis inom tvätt av arbetskläder.

Redo att boka upphämtning?

Boka upphämting av er tvätt med några få klick.

Boka upphämtning

Läs vidare