Om Laundrop

Vilka är vi?

Laundrop är en ledande aktör inom den digitala tvättsektorn, kännbar genom vår signaturturkosa nyans. Vårt team består av engagerade entreprenörer med en gemensam vision att leverera överlägsen service och kundtillfredsställelse. Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder en bekväm, miljövänlig och effektiv lösning för deras tvättbehov.

Vårt erbjudande

Laundrop tillhandahåller en avancerad digital plattform som ger kunderna möjlighet att boka tvättjänster direkt hem till sin dörr. Genom vår tjänst öppnar vi även upp nya möjligheter för lokala tvätterier att nå en större och mer diversifierad kundbas. Genom endast några få klick kan kunderna beställa både upphämtning och leverans av sin tvätt direkt till sin bostad.

Vår vision

Vi siktar på att förändra och modernisera tvättbranschen genom att göra det enkelt för kunder att tillgå hållbara, effektiva och kostnadseffektiva tvättjänster online.

Ursprunget till Laundrop

Inspirationen till Laundrop kommer från en av våra grundares personliga erfarenheter. De ständiga utmaningarna med att finna tillgängliga tvättider inom en större bostadsförening belyste behovet av en mer flexibel och modern lösning – en lösning som Laundrop idag stolt erbjuder.